Til forsiden Kontakt Udskriv siden SitemapSAP industriella kylvattenpumpar

Rätt pump för din verktygsmaskin samma eller nästa dag!

Vi har 99% säkerhet rätt pump för din verktygsmaskin i lager - om inte, vi kommer att få det för dig! Vi förhandlar SAP-pumpar av industriell kvalitet. Våra kylpumpar kännetecknas av högsta kvalitet och en mycket lång livslängd. SAP-pumparna används vanligtvis inom metallindustrin, där de finns i många verktygsmaskiner av olika tillverkare som Carif, Bianco, FMB och Ritke.

Pumparna är resistenta mot vätskor med partiklar och kemiska kompositioner. Typiska tillämpningar för en kylvattenpump är bandsågar, kvarn, svarvar och slipmaskiner. Här är en kort översikt över våra pumptyper. Du får ytterligare information och kan hämta pumpdata genom att klicka på motsvarande pump.  

data kølevandspumpe ES

Kylvattenpump ES

ES är den minsta pumpen som är avsedd att dyka helt in i kylvätskan. Den körs vid 230 V och levererar upp till 16 l / min. Den är lämplig för små verktygsmaskiner.

datatsheet kølevandspumpe

Beställning

data kølevandspumpe ES

Kylvattenpump ES-ES3

ES-ES3 liknar ES men levereras med ett skruvfilter (4 * 4mm) och ger lite mer vatten och tryck. ES-ES3 är också avsett att dyka ner till kylvätskan. Den körs med 230 V, levererar upp till 24 l / min och är lämplig för mindre verktygsmaskiner.

datatsheet kølevandspumpe

Beställning

data kølevandspumpe SA

Kylvattenpump SA

SA är en standardpump som innehåller i många mindre och medelstora band sparar. Den är konstruerad för både 230 och 400V drift och levererar upp till 14 liter vätska per minut.

datatsheet kølevandspumpe

Beställning

data kølevandspumpe PA-35

Kylvattenpump PA-35

PA-35 är standard för 400V-drift men kan även erhållas som 230V-pump. Det ger väl den dricksvattenmängden som SA-pumpen och är avsedd att användas i större bältesågar, mindre svarv, kolumnborrningar etc. Den levererar upp till 36 l / min.

datatsheet kølevandspumpe

Beställning

data kølevandspumpe PA-70

Kylvattenpump PA-70

PA-70 ser mycket ut som PA-35-pumpen, men levererar upp till nästan den dumpade mängden kylvätska. Den är också avsedd för 400V-drift som standard men kan erhållas som 230V-pump.

datatsheet kølevandspumpe

Beställning

 data kølevandspumpe PA-150

Kylvattenpump PA-150

Om mycket kylvatten ska användas, är PA-150 det rätta valet. Det kan leverera mer än 100 liter vätska per minut. PA-150 finns även i 400V som standard, men kan även levereras i en 230V-version.

datatsheet kølevandspumpe

Beställning

 HJ TEKNIK/BAEKGAARDEN | Høllundvej 4 | DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 7020 2047 | E-mail: hj@hj-teknik.dk