Til forsiden Kontakt Udskriv siden SitemapMinimalsmörjsystem för metallbearbetning


Microdoseringsanlæg
 

Komplett system, redo för användning.
Inkl. 1 liter av marknadens bästa skärolja, 3,5 m slang, spole, 2m strömkabel, gaffedysa till bandsåg, 6mm tryckluftsanslutning och skruvar

Om du behöver munstycken för andra användningsområden, kontakta oss.

     

Detta smörjsystem är speciellt utformat till metallbearbetning där krav på processäkerhet och kvalitet skal vare särskilt hög. Systemet doserar små droppar av skäroljan så exakt att det bearbetade ämnet har en ren och torr yta.

Med kombinationen av doseringssystemet och vår speciella vegetabiliska skärolja så förlängs livslängden på skär och verktyg, med upp till 30%. Systemet används primärt på metallbearbetning såsom sågning, borrning och stansning.

Systemet levereras komplett, förinställt och redo att använda samman med en enkel visuell "steg-för-steg” monteringsanvisning. Supplerande informationer finns på danska och det är en Hotline på alla vardagar mellan kl. 7:00 till 18:00.

Vi rekommenderar MSA-AME 507 olie.

MSA-AME 507 är en speciell vegetabilisk olja för hård metallbearbetning. Denna produkt är avsedd för användning i bandsågar, svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner, etc. rost skyddar arbetsstycken och verktyg.

Färg:              Grön
Lagring:         Förvaras inomhus
Användning: Appliceras automatiskt av smörjsystemet
Transport:      Produkten är inte klassificerad
Märkning:       Produkten kräver inte märkning
Volym: 1 och 10 liter

Priserna är angivna exkl. moms och leveranskostnader.

 

 

 

     


HJ TEKNIK/BAEKGAARDEN | Høllundvej 4 | DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 7020 2047 | E-mail: hj@hj-teknik.dk